Mine fejl undervejs:
- Fik lavet det lyserøde fondantbånd af 2 omgange, hvilket resulterede i farveforskel
- Fik rullet fondantlåget for tyndt ud så det flækkede flere steder og kagen kunne ses igennem.
- Bærcremen jeg dækkede kagen med mislykkedes, så jeg måtte redde den og jeg fik smurt et ALT for tykt lag på.
- Fik for meget maizena på pynten.
Justeringer:
- Fyldet skal ikke kun være hvid og mørk chokolademousse. Takket være Annettes Kager har jeg fået inspiration til at fylde min næste kage med hindbærmousse og chokoladecreme, hvilket også giver et godt kompliment til min lyserøde pynt, og det gør kagen mere frisk.
- Fondanten skal rulles tykkere ud, så den ikke bliver gennemsigtig og flækker =)
- Indfarver en større mængde fondant og gemmer noget til det bånd der skal lægges på kagen så det er blødt og sløjfen bliver i samme farve som båndet ;o)
- Kagen bages med kakaobunde, da de lagkage bunde jeg bagte denne gang ikke var det store at råbe hurra for. Synes de manglede smag. (Basisbunde med kokos og appelsinsaft)
kagebagehilsner
~¤ Gitte
Den er rigtig flot af første forsøg søde Gitte.
SvarSletNu du er blevet blogger er du måske interesseret i Danskewebchicks.blogspot.com - vi har også et fedt arrangement i Århus til marts hvor du kan møde andre mad- og krea(tive)bloggere: http://www.billetto.dk/da/dwcforaar