Da jeg bliver 25 år på lørdag d. 29. januar, så skal huset jo fyldes med gæster. Og jeg nyder altid at kunne brillere i køkkenet så jeg kan give mine gæster en god smagsoplevelse. Men nu synes jeg at jeg trængte til at prøve noget nyt, og har altid været meget fascineret af flot pyntede kager, så det har jeg nu kastet mig ud i.
Skal have lavet 3 lagkager med fondant, vanillemuffins og chokolademuffins.
Har i sidste uge været i køkkenet og lave en prøvekage med hvid og mørk chokolademousse som fyld og med fondant overtræk, men det gik helt skævt for mig, kun halvdelen synes jeg lykkedes, men en gang skal jo være den første, og som det siges, så lærer man også af sine fejl og det har jeg gjort. Fondanten blev rullet ud for tyndt så der kom revner i da jeg lagde den over kagen. Og laget med smørcreme omkring mislykkedes da jeg fulgte selve opskriften og det lag blev alt for tykt, MEN kagen smagte nu alligevel godt, og jeg fik det afprøvet :o)
Har taget billeder undervejs, og de kommer ind i morgen.
~¤ Gitte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar